My Nightsong in RedMan kan strikke rigtig mange timer i løbet af en dag… hvis man altså tager natten i brug. Det gjorde jeg i fredags, for jeg havde et sjal, der simpelthen skulle være færdigt. Det blev det også, men klokken var så småt 3 førend jeg ramte min hovedpude. Heldigvis blev sjalet lige som jeg havde håbet, og modtageren blev også glad, da hun pakkede det op senere på dagen.

It is possible to knit many hours during a day… if you knit during nighttime too. I did that this Friday, as I had a shawl on a tight deadline… I simply needed to finish it. I did, but the clock was nearing 3 am before I got to bed. Luckily the shawl turned out rather perfect, and the recipient was happy when she unwrapped it a bit later that day.

A blocking shotMønster/Pattern: Gail aka Nightsong (Ravelry link)

Garn/Yarn: Malabrigo Lace (Red Java), 47 g

Pinde/Needles: 3.25 mm

God eller grel/Hot or not? Det er blevet rigtig fint. Ikke så stort, men nærmere sådan en slags tørklæde-sjal. En anden gang vil jeg dog prøve at huske galskaben i at strikke lace på så stram en tidsplan. Til gengæld bliver jeg altid forbløffet over forandringen, der sker, når man blokker et sådant stykke strik… det er ganske fortryllende. / It is really nice. Not that big, but rather a sort of scarf sized shawl (a shawlette, I guess). Another time I think I’ll try to remember the madness that is lace knitting on a tight schedule. On the other hand I’m always amazed at the transformation that happens when you block such a piece of knitting… it is simply bewitching.