Teal sock yarnHer mener jeg selvfølgelig ikke Tour de France, men Tour de Fleece, som jeg, i min måske en anelse overvurdering af egne evner og tid, har meldt mig til. Tour de Fleece går ud på at sætte en spindeudfordring og så opfylde den i løbet af den tid, som de France versionen tager… Jeg skal spinde en masse lace garn, men mere om det senere.

Dagens post går nemlig ud på, at blære sig med vise det seneste hjemmespundne (og så kan vi jo kalde det træning eller ej). Det er det første garn jeg har spundet med det formål at gøre det til sokkegarn, og det er ikke gået helt skævt. I hvert fald er jeg allerede gået i gang med et par sokker i det.

I am of course refering to Tour de Fleece, and not Tour de France. I have, in a sligth overconfindence with regard to my own skills and time, signed up for the Tour de Fleece. In all it’s simplicity the idea is to set a goal and then fullfil it during the same space of time that the de France version runs… I’m going to spin a whole lot of lace yarn, but more about that later.

Close look at that plyingThe post for today is about showing off the latest handspun (call it training or not). It is the first yarn I’ve spun with the intention of making a sock yarn, and I think I’ve succeeded pretty well. In any case I’ve already started a pair of socks in it.

  • Start date: 18-03-09  
  • Finish date: 20-06-09
  • Method: Navajo 3-ply
  • Fibre: 80/20 wool/mohair
  • Yardage: 327 m
  • Weight: 78 g ~ 22 wpi