Efter successen med det første Sock-O-Meter (præmien er på vej med posten), må jeg have gang i et mere… de er vældig vanedannende sådan nogle o-metre. Igen går det ud over sokkegarnslageret. Det er nu også rigeligt polstret til at modstå et solidt angreb, for tiden er der omkring 5 kg sokkegarn på inventarlisten. Derfor må målet også øges lidt, det skal jo ikke blive for nemt, vel?

  • 2000 gram brugt = 100%
  • Alle typer af sokkegarn tæller med
  • Køber jeg sokkegarn inden målet er nået, tæller det minus, men jeg må godt få gaver! 10 gram købt = – 2% (hård straf)
  • Jeg må strikke lige hvad jeg vil af garnet, sokker, handsker, trøjer osv. Alt tæller.
  • Når målet er nået udløser det en præmie af eget valg, dog mindre end 500 gram garn!

After the sweet success of the first Sock-O-Meter (the prize is winging its way in the post as I write), I had to start another one… those o-meters are very addictive once you try them out. Once more the sock yarn stash is the target. But it’s more than ample enough to hold up to a couple of attacks, at them moment the stash list has more than 5 kg of the stuff. Thus the goal has to be upped this time too, it can’t get too easy, ehh?

  • 2000 g = 100%
  • All types of sock yarn count
  • If I buy sock yarn before the 100% has been reached it will be subtracked, but I’m allowed to be given it as gifts! 10 g bought = – 2%
  • I am allowed to knit what-ever I fancy; socks, gloves, sweaters etc. Everything counts.
  • When the goal is reached, I get a prize I want. Only limitation is that is has to be less than a 500 g yarn