Efter det lange projekt med at spinde under Tour de Fleece, trængte jeg til en lidt hurtigere form for spindetilfredsstillelse. Derfor blev der grebet resolut i kassen med spindefibre og en af fiberprøverne røg hurtigt på rokken. Så kunne jeg også liiiiige prøve, om jeg kunne lære migselv at spinde med “long-draw” metoden for at spinde mere “wollen” end “worsted” som jeg ellers bruger. Jeg synes egentlig det lykkedes ret godt, og det færdige garn er godt nok blødt og lækkert og fluffy… og det hænger lige her tæt på og frister… måske en lille hue?

After the long project of spinning during the Tour de Fleece, I sorely needed a more instant form of spinning gratification. Thus I rumaged through my box of spinning fibres and one of the samples ended up on the wheel. That was also a perfect chance for trying to see if I could learn myself how to long-draw to try and spin a “wollen” yarn opposed to the “worsted” I normally do. I actually think I succeeded fairly well, and the finished yarn is soft and yummy and fluffy, and it is hanging near here and is tempting me… maybe a little hat?

  • Cormo cloud
  • Start: 15/8-09  Finished: 17/8-09
  • Fibre: Cormo
  • From: Yarn or a Tale
  • Yardage: 55 g = 183 m, 2-ply