Starz 2

Der er gang i opskriftsafprøvningen. Nogle afprøvninger er dog længere undervejs end andre. Som for eksempel denne flertakkede hue, som jeg strikkede den første version af for mere end et år siden. Nu er den anden version endelig færdig, opskriften er også færdig, men skal lige godkendes før den kommer ud i det fri.

Det er nu sjovt med sådan nogle filtede ting… man ved aldrig rigtig, hvad størrelse man ender med… nogle gange for små, andre gange for store. Men heldigvis er der oftest en, som godt kan passe det endelige resultat. Jeg kunne godt med den her.

Opdatering: Mønsteret er godkendt, og Starz kan nu findes gratis både på dansk og engelsk her (det er et Ravelry link)

More than one pattern is being tested at the moment. But some pattern testings take longer than others. A good example is the multi spiked hat I’ve just finished. The first version was finished more than a year ago. Now the second is finally done, and the pattern is also written, but needs the final proofing before I released it.

It is a fun thing, those felted knits… you never really know what you’ll end up with… sometimes too small, sometimes too big. Luckily, there’s often somebody out there who the thing will fit. I was rightly sized for this one.

Update: The pattern is approved, and Starz can now be found free in both English and Danish from this link (it’s a Ravelry link)