Magen og jeg tilbragte sidste weekend (inkl. en luksus agtig forlængelse) i London, mens MM blev passet af sin mormor derhjemme. Børnefri rejser er måske ikke vores målsætning fremover, men hold da op, hvor var det dejligt. Tiden blev brugt fornuftigt, dvs. vi dalrede rundt og gik på restaurant og shoppede en smule. Det skal også tilstås, at jeg trak ruten “forbi” alle de garnbutikker, jeg havde kendskab til… det gav god motion, da et par af dem var ganske langt uden for den almindelige rute, og den ene endda lukket.

The Mate and I have just spent the last weekend (a luxury extended version) in London, while MM’s grandmother babysitted back home. Child free travels are not an actual goal in the future, but oh my, it was a bliss this one time. We spent our time well, which translates to wandering around hand in hand, frequenting restaurants and shopping a little. I will admit to dragging the route past all the yarn shops in my knowledge… it ended up being rather good excersise since several of them were a good way off our normal way, and one was even closed.

Windsor Castle havde ingen af os besøgt før, så vi legede turister lørdag og tog på udflugt. Det var spændende og flot og stort og guldbesat, men det bedste synes jeg alligevel var fornemmelsen af det store slot og besøget i St. George’s Chapel, nå ja, og så den “steak and ale pie” der blev fortæret til frokost. Man bliver ganske sulten efter et par timers kiggen på brokade, bladguld og balustrader.

None of us had visited Windsor Castle before, so Saturday was play-the-normal-tourist-day and we went on a day-trip. It was interesting, beautiful, big, and gold decorated, but the best part was, in my oppinion, the sensation of wandering around this massive castle. Other top experiences were the visit in St. George’s Chapel and of course the steak and ale pie we ate for lunch. You get rather hungry from going over brocade, leaf gold and carvings for several hours.

 

Nu er jeg tilfældigvis også temmelig stor fan af det tidsrejsende rumvæsen kendt som “the Doctor”, så da jeg for første gang i mit liv så en politi-telefonboks, måtte jeg jo liiiiiiige have et billede… bare ærgeligt, at indholdet ikke var det samme… eller måske godt, når man tænker på, at det var magen, der fotograferede!

I happen to be a rather big fan of the time travelling alien know as “the Doctor”, which meant that when I for the first time in my life saw and actual police phone box, I just had to have a picture… just bad luck that the content wasn’t the same… or that might be good luck, considering that the Mate was there too!