Selvom foråret trods alt endelig nærmer sig, kan man godt have brug for lidt varmende dele til de blottede lemmer. Jeg har i den sidste tid leget med flerfarvestrik, og det er der blevet et sæt med luffer og hue ud af. Endnu er opskriften kun på engelsk, men forhåbentlig kommer den også snart på dansk.

Though spring finally seems to be approaching it is still good to have some warming pieces for the exposed limbs. I have played around with stranded knitting lately and have come up with this set of mittens and a hat. So far the pattern is only available in English, but hopefully it will soon be available in Danish too.

  • Heartgate Set
  • Mønster/Pattern: Heartgate Hat + Heartgate Mittens (Ravelry links) by Lykkefanten
  • Garn/Yarn: Malabrigo worsted, col. Sunrise + Cabernet, (160 g dvs. man kan få hele sættet ud af et bundt af hver farve / 160 g in total, which means you can knit the entire set with a skein of each colour)
  • Pinde/Needles: 3.25mm og 3.5mm for lufferne, 3.5mm og 4mm for huen / 3.25mm and 3.5mm for the mittens, 3.5mm and 4mm for the hat
  • Noter/Notes: Egentlig startede det hele med at jeg gerne ville lære at lave en flerfarvet strikket fletning, men så måtte jeg jo finde ud af noget at lave den på, det blev så til lufferne. Da de var færdige fik jeg lyst til en varm og blød og lækker hue, der matchede, og så blev huen til. Nu har jeg et lækkert sæt, som jeg er rigtig glad for og som har holdt mig varm på vej til og fra arbejde mange dage allerede. / The whole thing started because I wanted to learn how to make a two-colour knitted braid, but then I needed a project to place it on. That became the mittens. When they were finished I felt like making a matching hat, soft and warm. Now I’ve got a wonderful set, which makes me really happy. And it has already kept me warm on my way to and from work several days.