I dag har jeg vundet en ikke strikkerelateret sejr. Jeg har nemlig kørt de 112 km, som er distancen i Tøserunden (et cykelløb for kvinder). Det var en smuk dag, en dag med godt selskab, mange smil og meget bedre ben, end jeg havde turde håbe på. Åbenbart har forårets træning båret frugt, og jeg kørte igennem på en tid, som jeg føler meget tilfredsstillende.

Tak til alle jer andre, der også var ude og trampe i pedalerne denne dag. Det var meget, meget hyggeligt. Nu vil jeg til gengæld sætte mig med et glas kold sodavand og slappe af med strikketøjet i aftensolen. Det må vist være fortjent.

Today I have won a non-knitting related victory. I rode my bike the 112 km that is the course of the “Tøserunden” (“Womens Round” a bike race for women). It was a beautiful day with great company, a lot of smiles and way better legs than I had hoped for. The training I’ve done this spring seems to have worked, and I completed the course in a time that I am very happy with.

Thanks to all the rest of you girls who braved the sunshine and the asphalt today. It was very enjoyable. Now, however, it’s time for a cold drink and some knitting in the evening sun. I think, I deserve it!