Hmmm… det er jo lige før der er støvet herinde på bloggen. Det er da i hvert fald et stykke tid siden, jeg har ladet høre fra mig. Først var årsagen mangel på strik, men i de sidste par uger har det været, at jeg har plejet hovedet og en hjernerystelse, som jeg var dum nok at pådrage mig selv (begge de gange, jeg har haft hjernerystelse, har jeg selv været “kraften” bag slaget…). Det går stille og roligt fremad, men jeg er nødt til at tage den en hel del mere med ro, end jeg måske synes er rimeligt. Om ikke andet, kan jeg nu tænke med længsel efter almindelig hverdagstravlhed, for lige nu går det trægt med at få fyldt timerne ud… lad mig bare indrømme, at jeg sover ganske meget i løbet af en dag. Dette besøg ved computeren (oh fryd, det første i næsten en uge) er et forsøg på at se, hvordan min hjerne tolererer den slags stimuli… sidste gang gik det ikke så godt. Så lige nu krydser jeg fingre for, at jeg ikke får kvalme af at sidde her bag skærmen.

Hmmm… there seems to be settled a bit of dust here at the blog. It seems to be a bit of a time since I last wrote something. First the reason was that I had no knitting whatsoever to show you, but lately (i.e. the last two weeks) the reason has been a need to take care of my head and nurse the concussion I was stupid/clumsy enough to give myself (interesting fact: the only two concussions I’ve ever had, has been with me as the “force” behind the hit…). I am slowly improving, but I have to take it a great deal more easy than I’m inclined to think reasonable. At least in my current situation I can think with longing after normal everyday business… at the moment it takes some effort to fill the hours of the day, I’ll freely admit that my solution is to sleep a lot. This visit by the computer (oh joy, for the first time in nearly a week), is a test to see how my brain tolerates this form of input… last time it didn’t got too well. So right now I’m crossing my fingers and hoping that I don’t get nauseated by staying here by the screen.