Det er ikke blevet til meget leg med garn i denne uge, men lidt er der nu alligevel sket. Jeg er blevet færdig med en lille ting mere, nemlig et bomuldstæppe til neonatalafdelingen i Hvidovre.

I have not had time to play as much with yarn as I could have wished for in this week, yet I did manage to find some minutes here and there. This has resulted in me finishing another little project, a cotton crib blanket for the neonatal ward in Hvidovre.

 

  • Mønster/Pattern: et simpelt hæklet zig zag mønster i stangmasker fra en af mine grundbøger / a simple crocheted zigzag pattern in double crochet from one of my books
  • Garn/Yarn: diverse farver bomuld af farverne Emma, Coop, Schachenmayr Catania, i alt 198 g / assorted colours of cotton of the brands Emma, Coop, Schachenmayr Catania, a total of 198 g
  • Nål/Hook: 3½mm
  • Noter/Notes: tæppet måler 50 x 58 cm / the blanket measures 50 x 58 cm

Så er der “kun” 17 projekter tilbage … i det mindste går det fremad. Den nuværende førsteprioritet er min hvirvelstrøm cardigan, der snart holder toårs jubilæum som projekt, så er det vist også på tide, den bliver færdig.

Now “only” 17 projects remain… at least I can see some progress. The current first priority is my “hvirvelstrøm” cardigan. It will soon be able to celebrate a two year anniversary as  a work in progress, so I think it is time for it to be finished.