Det er altså ikke min skyld, at tælleren for lageropbygning stiger. Jeg har faktisk ikke købt garn i år (endnu), men til gengæld har jeg allerede fået en hel del (nåååhhhh, hvor eeeer det synd… ikke?). Sidste fantastiske forøgelse skete i dag, da jeg hentede en længe ventet pakke fra Liz, med bl.a. hemmeligt garn til den næste sokkeklub, som jeg designer for hende. Men selv når det hemmelige er pillet ud af bunken, er der rimelig meget tilbage. Nyt garn giver ny inspiration, og jeg er allerede kommet til at gå i gang med (endnu) en vest til mig selv i noget af garnet.

It’s not my fault that the counter for in-flow to the stash has been rising. I actually haven’t bought any yarn at all this year (yet), but others have already given me quite a lot of yarn (yes, I know, it’s soooooo sad … or not). Last stash enhancement happened today, as I picked up a long awaited package from Liz, containing among other things the super secret yarn for the next sock club, which I’m designing for her. But even with those skeins set aside, the pile remained pretty impressive. New yarn equals new inspiration for me, and I’ve already started (another) vest for myself in some of the yarn.