Jeg blev betaget af den enkle ide, Julia havde til at undgå kurrer på tråden… altså på ledningen til mine høretelefoner. Så nu har jeg leget copycat og givet min forlængerledning en fin blå forklædning. Og det virker! Jeg har ikke haft problemer med irriterende knuder siden!

I was caught by the simple idea, Julia had to avoid troublesome knots on the cord to my earphones. So I’ve played the copycat and have given the extention cord a nice blue covering. And it works! I haven’t had any problems with knots since.

Det er simpelt omend lidt langsommeligt at lave. Bare hækl rundt om ledningen (jeg har brugt en 2½mm hæklenål og 3 gram almindeligt strømpegarn) til den er dækket.

It’s very simple, though rather slow to work the “cozy”. Just crochet around the cord (I’ve used a 2½mm hook and 3 g of ordinary sock yarn) until it is completely covered.