Det er officielt. Dette er min blogpost nummer 500. Egentlig ikke så dårligt synes jeg selv. Bloggen startede i november 2006 og jeg har tænkt mig at fortsætte længe endnu.

It is official. This is my blog post number 500. Not too shabby, if I may say so myself. The blog started back in November 2006, and I am planning to continue writing here for a long time yet to come.

På nogle punkter er jeg meget barnlig. Alle gode undskyldninger for at fejre noget tages i brug, og det må jo også komme jer til gode her på bloggen. Der må altså en lille præmieuddeling til. Førstepræmien er en af Signes smukke “I yarn CPH” t-shirts (købt og betalt af mig selv). Jeg har fået lov til at låne billedet fra hendes blog, så I også kan savle lidt over de fine t-shirts. Jeg har købt en til mig selv og kan varmt stå inde for kvaliteten og lækkerheden. Vinderen får lov til at vælge den størrelse, vedkommende helst vil have og så sender jeg den med lidt andet godt. Derudover udlodder jeg også 4 af mine designs, 1 til førstepræmievinderen og 3 til 3 andre heldige udtrukne. De heldige kan vælge frit blandt alle mine opskrifter. I kan se dem her på Ravelry (linket virker også for ikke-medlemmer).

In some ways I’m very simple. I love and use every good excuse to celebrate and this has to benefit the blog. In other words, it must be time for a little random prize draw. The first prize is one of Signe’s beautiful “I yarn CPH” t-shirts (bought and payed for by me). She’s gratiously allowed me to use the picture from her blog, so you have the chance to fall in love with the pretty things yourselves. I have bought one for myself so I can honestly say that the quality is really great. The winner will get to pick the size he or she wants and then I’ll send it along with some other little goodies. Furthermore, I’ll give away 4 of my designs, 1 for the first prize winner, and 3 for 3 other lucky recipients. The winners will get to pick among all my patterns. You can see them all here at Ravelry (this link works for all).

Ok, hvad skal man så gøre for at være med? Simpelt, læg en kommentar på denne post inden d. 24. marts kl. 12, og så får jeg Magen til at trække fire numre. Det er vores bryllupsdag, så det er vel passende at vi spreder lidt glæde ud den dag.

Ok, now I only need to tell you what you need to do. Simple, submit a comment to this post before noon of the 24th of March, and then I’ll get the Mate to draw the four numbers. March 24th is our wedding day, so I think it will be appropriate to spread a little joy that day.