Mit løfte om ikke at have nogle årgamle projekter liggende ved næste årsskifte er på rette vej. Det er nogle gange ikke specielt morsomt at kæmpe med de samme gamle projekter, men på den anden side er følelsen af at færdiggøre et stort arbejde, der har været længe undervejs helt fantastisk. Det føles på en eller anden måde befriende (især hvis man kan lade være med at starte 47 nye ting op som belønning).

My promise to myself to not have any year-old projects in my knitting basket (or on the back of a shelf) is going as it should. Sometimes it’s not a lot of fun to be knitting the same old projects everyday, but on the other hand, the feeling of finishing a big project, which has been long underway is fantastic. Somehow it feels liberating (especially if you can refrain from casting on 47 new things as a reward).

Ugens færdiggørelse er et tæppe, som jeg startede på tilbage i maj 2009. Det nåede altså at være mere end 2 år undervejs, men nu er det endegyldigt færdigt.

The finished project of the week is a blanket I started back in May 2009. Thus it made it past its two year anniversary as a wip/ufo, but now I’m finally finished with it.

  • Green Spiral (Ravelry project)
  • Mønster/Pattern: Ten Stitch Twist (Raverly link) by Frankie Brown
  • Størrelse/Size: Jeg strikkede, indtil jeg løb tør for Evilla, hvilket resulterede i et tæppe med en diameter på 120 cm efter udspænding. / I knit until I ran out of Evilla, which resulted in a blanket with a diameter of 120 cm after blocking.
  • Garn/Yarn: Evilla Artyarn 6/2 og noget ukendt plantefarvet uldgarn, i alt 396 g / Evilla Artyarn 6/2 and some unknown plantdyed woolyarn, a total of 396 g
  • Pinde/Needles: 3½mm
  • Noter/Notes: Jeg brugte den gradvise afslutning, men lavede 2 sektioner mellem hver indtagning istedet for 1 som i mønsteret. Derudover hæklede jeg 3 omg. fastmasker med dobbelt garn for at få en fast og pæn afslutning. / I used the gradual finish, but worked 2 sections between each decrease instead of the 1 in the pattern. Futhermore I crocheted 3 rounds of single crochet with the yarn held double to get a firm and neat finish.

Jeg er nu i gang med at overveje, hvilken wip-drage jeg skal kæmpe med som det næste…

I am now considering which dragon among the wips I should do battle with next…