1. Er i gang med indkøring af MM i børnehave = meget træt, men glad dreng / MM has started kindergarden = a very tired, but happy boy
  2. Sidste uge på arbejde inden barsel + uge 33 + plukveer = meget træt mig / Last week at work before leave + week 33 + Hicks contractions = very tired me
  3. Punkt 1 + 2 + almindeligt travlt på arbejde = temmelig træt Mage / Point 1 + 2 + normal busy work load = quite tired Mate

Egentlig er det vel ikke så overraskende, at der er lidt stille på bloggen for tiden, vel? Jeg håber at vende stærkt tilbage i løbet af næste uge, når den søde hjemmetid (jubiiiiii) begynder. Jeg har masser af planer og håb, men også en realistisk indstilling til, at der først og fremmest skal hviles igennem.

When writing it down, it doesn’t seem so surprising that the blog has been rather quiet lately. I hope to return with energy sometime next week, when the sweet home time (weeeeeeeee) starts. I’ve got a lot of plans and hopes, but also a very realistic streak, which tells me that I’d better rest and relax as much as possible too.