Nu hvor barselen er officielt i gang (fejrede det ved at sove 3 timer i formiddags) er det vist tid til at  vise noget ægte barselsstrik, en lille babyvest.

Now as the maternaty leave has officially started (I celebrated by taking a 3 hour nap) I think it must be time to show some true maternaty knitting, a little baby vest.

  • Wee one’s vest (Ravelry project link)
  • Opskrift/Pattern: Pebble (Ravelry link) by Nikol Lohr
  • Størrelse/Size: ca. nyfødt (sådan på øjemål) / about newborn (in my estimate)
  • Garn/Yarn: Wilfert’s Tweed fra Fingerbøllet i Farum, 59 g
  • Pinde/Needles: 4½mm
  • Noter/Notes: Jeg er helt vild med de forskellige knapper, det giver sådan et glad finish til en sød lille vest. Nogle gange kommer der noget godt ud af ikke at have særlig mange ens knapper på lager. / I’m very happy with the look with the different buttons, it gives such a happy feel to the sweet little vest. Sometimes it’s a good thing not to have a full set of buttons on hand.

Det er en sød lille sag, der overhovedet ikke burde tage så længe at strikke, som jeg har været om det. Jeg brugte lidt mere end et nøgle til vesten og har det meste af det andet nøgle tilbage. Jeg overvejer om der skal en ekstra vest på pindene, hvor bærestykket så får en kontrastfarve. For én vest er da virkelig alt for lidt, når det nu er til en vinterbaby.

It is a cute little knit, which in no way should take as long to make as I took. I used a bit more than one skein for the vest and have most of the second skein left. I’m considering making a second vest with a contrasting hem and yoke. In any case, one vest is not nearly enough for a coming vinter baby.