Det begynder at føles en anelse ensformigt, sådan kun at vise broderede juletal frem dag efter dag. Men der er altså ikke tid til ret meget andet, hvis jeg skal nå at få dagens (typisk morgendagens) tal færdig til tiden. Jeg ved ikke helt, hvad det er der holder mig fast på projektet lige nu… det føles mest som pligt, men på den anden side er det også ret skønt, hver dag at nå et tal nærmere færdiggørelsen. Og nu har jeg så også en lovet selvbelønning til at holde mig i gang, for man må jo ikke belønne sig selv, hvis man ikke når helt i mål. Nå, men dag 15 er også klaret!

It has begun to feel rather tedious to post about embroidered Christmas numbers day after day. But there are not that many minutes left of the crafting time, when I have to finish the number of the day (or rather of the next day, usually) in time. I don’t quite know what keeps me on track with this project right now… it feels mostly like a duty, but on the other hand, it is rather wonderful to get a number nearer completion each day. And now I also have the promised self-reward to keep me going, because I don’t get to pamper myself, if I don’t make it all the way to the finish. Oh well, at least day 15 is also done!