Jeg er så småt begyndt at overveje, hvordan jeg skal montere julekalenderen. Der skal selvfølgelig også lige syes ringe på, og skal de mon sidde lige ud for tallet eller oppe eller nede? Måske skulle jeg lige blive færdig med broderiet først, men det er svært ikke at tænke fremad på næste projekt (eller et af alle de andre igangværende) og drømme sig færdig med kalenderen.

I’ve started considering how to finish off the advent calendar, that is with regard to backing and hanging and such. Of course, I also need to sew on rings next to the numbers, and where should they be placed? Centrered or up or down? Perhaps I should finish the embroidery first, but I’m having a hard time not thinking forward to the next project (or some of all my other work-in-progress) and dream of a finished calendar.