Ja, ja, jeg har ikke opgivet endnu. Endnu en gang måtte jeg bare vente på ordenligt dagslys og et øjebliks fred fra MM og LB og diverse julegøremål. Jeg håber stadig, at jeg klarer den hele vejen, men jeg er lidt i tvivl. En del af de sidste tal mangler ganske meget, og det er ikke bare detaljer, der skal sys. Så for at fornøje mig og holde mig fast på målet ville jeg være glad, hvis I giver jeres ærlige mening tilkende i det lille spørgeskema herunder. Kan jeg mon gøre det (især når man tænker på at vi får gæster 4 gange indenfor den næste uge, og at vi holder juleaften et andet sted end hjemme)?

Well, I haven’t given up yet. Once more I just had to wait for proper daylight and a moments respite from MM and LB and whatever task this Christmas has thrown at me. I still hope I’m going to make it all the way, but I’m in doubt. Several of the remaining numbers need quite a lot of sewing, not just details. So to keep me entertained and fixed on target, I’d love to have you give your honest oppinion in the little poll below. Will I be able to do it? (Especially considering that we’re having guest over 4 times in the coming week, and that we’ll be spending Christmas Eve away from home)