Det er ved at være længe siden, at jeg har præsenteret noget helt almindelig hyggestrik. Det er nu nok mest fordi, jeg har så mange hyggestrikketing igang, at der er længe mellem noget bliver færdigt.

Jeg har fået et par sokker færdige i dag. Et par bløde og dejlige sokker i glade, varme farver. Jeg har strikket på dem mange steder, og jeg tror, de vil minde om alle oplevelserne, når de varmer fødderne. Jeg har strikket på dem i Operaen, da jeg var inde og høre Wagners “Parsifal” (fantastisk aften).

It’s been a while since I’ve shown you something that could be categorized as plain cozy knitting. Probably because I’ve got so many just-for-the-fun-and-relaxation-knitting projects on the go that there it takes time for any one of them to be finished.

I’ve finished a pair of socks today. A wonderful soft and lovely pair in warm colours. I have knitted on them a lot of places, and I think they will retain the memory of all the experiences, when they warm the feet. I have knitted them, while in the Opera in Copenhagen and heard Wagner’s “Parsifal” (a fantastic evening).

Jeg har strikket på dem, mens MM legede blandt de andre børn i zoologisk have. Jeg har strikket på dem til 2 skønne barnedåbe hos venner og familie. Jeg har strikket på dem, mens vi snakkede huskøb, og mens vi kiggede på køkken og bad. Jeg har strikket på dem, når jeg sad og slappede af i sofaen om aftenen, mens Magen og jeg hyggede til SG-1 maraton, og jeg har strikket på dem, når vi kørte på tur med drengene. Jo, der er skam gode minder og rolige øjeblikke gemt i disse sokker.

I’ve knitted them, while MM played among the other kids (both human and animal kind) in the zoo. I’ve knitted them while celebrating 2 beautiful christenings among friends and family. I’ve knitted them while discussing our new house, and while we looked at kitchen and bathrooms. I’ve knitted them as I sat and relaxed in the sofa in the evenings, as the Mate and I enjoyed a SG-1 maraton, and I’ve knitted these socks almost everytime we have gone on a little trip with the boys. Oh yes, good memories are aplenty in relation with these socks.

Nu skal sokkerne så opsuge endnu flere gode minder i takt med, at de bliver brugt. Mon ikke de når at opleve endnu mere på fødderne, end de gjorde på pindene? Man kan jo håbe.

Now the socks are going to gather even more happy memories as they are worn. One can at least hope that they will do that.

  • Purple rain socks (Ravelry project)
  • Opskrift/Pattern: Papillotes by Rose Hiver (Ravelry link)
  • Garn/Yarn: MacKintosh Yarn Celtic Sock, col. Freya 1, 70 g
  • Pinde/Needles: 3mm