Red AnneDet lyder måske ufatteligt, men jeg har faktisk glemt at vise et par ting, der nu har været færdige ganske lang tid. Og inden jeg i næste post går helt bananas over mit allernyeste færdige projekt, tænkte jeg, at jeg hellere må få hængepartierne ud af verden.

Det første projekt er en rød udgave af Queen Anne Scarf (Ravelry link), tidligere set i en grøn version her på bloggen. Der er brugt 57 gram Malabrigo i Red Java til den (hæklenål 6,5 mm) og mønsteret er gentaget 30 gange. Det er ikke særlig langt, men langt nok til at nå en enkelt gang om halsen, hvor det så er meningen, at det skal sikres med en pyntenål af en slags.

Det andet projekt er en efterhånden gammel kending, nemlig Tane’s Blade (Ravelry link). Her i en grå og rød udgave, strikket på pind 4mm. Der er brugt 61 gram til huen. Det var første gang jeg brugte dette garn, der hedder Nashua Julia (en blanding af uld, alpaca og mohair), og jeg er helt solgt. Det er ren luksus, og jeg tror, jeg er nødt til at trawle på nettet for at finde, hvor det mon sælges.

TaneIt may sound incredible, but I have actually forgotten to show a couple of long since finished things. And before I rave deliriously over the very newest finished object, I thought it might be appropriate to get the old ones their blogtime first.

The first project is a red version of the Queen Anne Scarf (Ravelry link), seen previously here on the blog in a green version. I have used 57 g of Malabrigo worsted in Red Java for the scarf (hook size 6.5mm) and I have repeated the pattern 30 times. It is not that long, but long enough to wrap once around the neck and secure with a little decorative pin.

The second project is an old favorite, Tane’s Leafs (Ravelry Link). Here in a grey and red version, knitted on size 4mm needles. I have used 61 g yarn for the hat. It was the first time I ever used this yarn, called Nashua Julia (a mix of wool, alpaca and mohair), and I’m completely won over. It’s pure luxury and I think I have to trawl the net to find out, where I can get more of it.