outdoors spinningNormalt sidder jeg og spinner på det kombinerede kontor/hobby-værelse (jeg tror, jeg lader det stå hen i det uvisse, hvad der egentlig fylder mest…), men her de sidste par dage har vejret været så fantastisk, at jeg har rykket rokken med udenfor på altanen. Altså kun om formiddagen, inden solen begynder sin daglige gennemstegning af netop den lokalitet.

Det er også blevet til et enkelt lille garn mere. Denne gang af en lille fiberprøve, jeg fik medsendt ved en bestilling. Jeg tror nok, jeg skal få det brugt til et eller andet… har måske også en lille ide.

Normally I spin in the combined office and craft room (let’s not go into which of those actually take up most space…), but the last few days have seen so wonderful weather that I’ve moved the wheel out on the balcony. That is, only before noon, before the sun starts baking that specific location with a vengeance.

suri and merinoI’ve managed another little yarn. This time spun from a fibre sample that followed an order. I think it will become something rather soon… have just the idea.

  • Start date: 20-06-09  
  • Finish date: 23-06-09
  • Method: single spun
  • Fibre: 80/20 suri alpaca/merino
  • Yardage: 327 m
  • Weight: 55 g ~ 22 wpi