Jeg skulle skamme mig, skulle jeg… jeg har været ganske slem og har slet ikke strikket noget rigtigt til MM. Men nu kan jeg ranke ryggen igen, for jeg er blevet færdig med en lille cardigan til den søde dreng, så han kan holdes dejlig lun til de kolde dage der venter (forhåbentlig venter de lidt med at komme).

I ought to be ashamed… I have been a slacker with regards to making handknits for MM. But now I am able to hold my head high again, because I’ve finished a little cardigan for the sweet boy. This should help him stay warm and comfortable in the cold days ahead (hopefully they’ll wait a bit in coming).

Good and ready for wear

  • Mønster/Pattern: Drops babycardigan (Ravelry link), eneste ændring er måde at vende på rækkerne og tilføjelsen af to ekstra knaphuller / only changes is in the ways to turn rows and in the addition of two extra buttonholes.
  • Garn/Yarn: Regia 4-fädig og Opal Uni = 123 g = 12.3 % for Sock-O-Meter
  • Pinde/Needles: 3mm
  • God eller grel?/Hot or not? Den er blevet god. Satsningen med at strikke på en lidt større pind en opskriften gav bonus og det er blevet til en god trøje, som nok skal blive brugt meget. / It is a winner. The gamble with knitting on a larger needles paid off and the finished cardigan is sweet and will probably get much use.