Jeg er hoppet i det dybe vand… og har meldt mig til 52 pair plunge III (ravelry link), der i al simpelhed går ud på at strikke 52 par sokker i løbet af 12 måneder. Jeg aner ikke, om det vil lykkes for mig, hverken helt eller halvt, men det skal nok bliver sjovt undervejs, og så kommer der jo nok også en del pæne sokker ud af det.

Jeg har allerede præsenteret det første par (plain socks), men kan nu stolt præsentere det andet (ja ja, jeg er en smule bagud, men jeg er i gang).

I’ve jumped into the deep end… and have signed up for the 52 pair plunge III (ravelry link), which in all simplicity is about knitting 52 pair of socks in 12 months. I have no idea if I will succeed, more likely I’ll be a half-way-finisher, but I bet it’s going to be fun and involve lots of pretty socks.

I’ve already presented the first pair (plain socks), but am now able to show you the second (yes, I know I’m a bit behind, but I am knitting).

Lady Green Sway on tip-toes  You can never show too many sock pictures 

  • Mønster/Pattern: Sway (ravelry link) by Lykkefanten, size M
  • Garn/Yarn: MacKintosh Yarns bamboo blend, 84 g = 8.4 % for Sock-O-Meter
  • Pinde/Needles: 2½ mm
  • God eller grel/Hot or not: De er blevet fine, og jeg tror, at modtager vil synes om dem, hvilket egentlig er hvad man kan ønske af et par sokker / They turned out pretty enough, and I think that the recipient will like them, which, I guess, is about all you can ask from a pair of socks.