Jeg er snydeheldig. Jeg har fået solgt et par mønstre eller tre til Filcolana, så for tiden teststrikker jeg lystigt, skribler på mønster og regner og retter til. Det er vældig sjovt, og en ekstra motivationsfaktor er da også, at jeg strikker i noget af mit yndlingsgarn.

Den første opskrift er stort set klar, prøvestrikningen er overstået, så det er tid til en nærmere præsentation her på bloggen. Det er et par unisex/mandesokker, som jeg først fandt på opskriften til for et par år siden. Efterfølgende har jeg strikket indtil flere par, for de er gode når man skal strikke “almindelige” sokker og gerne vil have lidt til at holde interessen fast. Derudover er der i dette tilfælde dobbelt bonus, for de tæller både med til Sock-O-Meteret og til de 52 par (de er par nr. 5).

I am really lucky. I have sold a couple of patterns to Filcolana, and thus I’m spending a lot of my knitting time testing ideas, writing patterns and tweaking numbers. It is fun and it is only an added bonus and extra motivation that I’m knitting in one of my favorite yarns.

The first pattern is almost ready, the testknitting has been completed, so it must be time for a presentation here on the blog. It is a pair of unisex/men’s socks, which I designed a couple of years ago. Since, I’ve knitted it a couple of times, as they are good when you need to knit a pair of “ordinary” socks and still wants something to hold your interest. Furtermore, in this instance there is a double added bonus, as they count for both the Sock-O-Meter and for my 52 pair plunge (they are pair no. 5).

London Man on a woman

  • Mønster/Pattern: London Man by Lykkefanten kommer snart fra Filcolana / coming soon at Filcolana
  • Garn/Yarn: Arwetta sock, colour 192, 63 gr = 6,3 % for Sock-O-Meter
  • Pinde/Needles: 2½ mm