Så er det kæmpestore, temmeligt arbejdskrævende sekskantstæppe endelig færdig. Eller det vil sige, det mangler stadig en vask og stræk for at blive helt perfekt, men det må vente til der bliver lidt mere tid i hverdagen. Skønt jeg har travlt og ikke får strikket meget, synes jeg alligevel, at jeg ikke kunne lade være med at dele denne triumf med jer. Derfor bliver det til en forsmag her i denne post og så kommer den store billedserie (og forhåbentlig et mønster) lidt senere.

The giant, rather time consuming hexagon afghan is finally finished. Though a washing and stretching will work wonders, it will have to wait until there is more time for such things than my life leaves me at the moment. I am rather busy and don’t knit as much as I’d like to, but even so I thought I had to share this triumph with you all. Therefore a quick preview in this post, and later a more detailed post with more pictures (and hopefully a pattern) will be written.