Så fik frøken startitis endelig lov til at få en fod indenfor. I går så jeg, at Lena allerede er kommet temmelig langt med sin “Biler”, og så gik det ikke længere. Så nu er jeg et stykke oppe ad kanten på min version, og i aften skal jeg forhåbentlig til at begynde på selve bilerne. Men jeg er bagud, så jeg må hellere rubbe mig. Men ikke nok med det, så kommer der også et par sokker på pindene i aften, så wip status er blevet opdateret med to nye projekter. Til gengæld er Six’es også blevet vasket og strukket pænt, så nu er den helt færdig og klar til brug.

Miss startitis finally got things her way, at least a little. Yesterday, while scanning blogs, I saw that Lena already is a good way into her “Cars”, and then I didn’t last longer. So now my own version is underway and I am a little way up the edge. Hopefully I will be able to start the stranded part, i.e. the cars tonight. But I’m a good deal behind so I’d better get a move on. But that’s not all, tonight I will start a new pair of socks, so my wip count has been upped by two new projects. On the other hand, I’ve managed to wash and stretch the Six’es afghan, so now that is officially done and ready for use.