• Jeg løb 5 km for tredje gang i mit liv til DHL stafetten, og gjorde det hurtigere end nogensinde før (hvilket ikke er særlig hurtigt, men stadig en sejr for mig) / I ran 5 km for the third time in my life at the DHL relay race and was faster than ever before (not very fast at that, but fast for me).
  • Det erklærede mål er nu at komme under 30 min. på distancen / The goal is now to be faster than 30 min. on the distance.
  • Jeg har haft en stor personlig sejr ved at indse, at jeg var nødt til at bede om hjælp på grund af stress og så gøre det / I have had a great personal victory by realizing that I needed help due to stress, and then asking for it.
  • Det er utroligt, hvor meget bedre man kan få det af åbenhed og handling, og hvor hurtigt det kan ske / It is rather amazing how much better you can get by being open and react, and how quickly it can go.
  • Jeg er startet på 2 (indtil videre) nye projekter og nyder dem uden at have dårlig samvittighed over de … 20?… der ikke er gjort færdig / I have started 2 (so far) new projects and am enjoying them without feeling bad over the… 20? … which haven’t been finished.
  • Vi har købt fødselsdagsgave til MM (lidt for tidligt), og jeg kan stadig ikke forstå, at han allerede næsten er 2 år gammel! / We bought a birthday present for MM (a little early) and I still cannot understand that he is already almost 2 years old!
  • Jeg var til spændende strikkeaften hos Bette Design, hvor Bente Geil var på besøg / I attended a wonderful and interesting knitting night at Bette Design, where Bente Geil held a little talk.
  • Jeg havde købt sushi take-away til aftensmad den dag og morede mig over, at selv min aftensmad var en aktivitet med pinde! / I bought sushi take-away, and was entertained by the notion that even my dinner was centered around “needles” (sorry, bad pun, which is even worse translated, but basically the word for chop sticks and knitting needles is the same in Danish “pinde”).
  • Jeg burde måske løbe mig en tur nu, men jeg tror, jeg venter til efter jeg har spist det gode stykke chokoladelagkage, som jeg lige har købt… motion kræver vel motivation, ikk? / I really ought to go for a little run now, but I think I’ll wait until I’ve consumed the yummy piece of chocolate cake that I’ve just bought… excersize requires motivation right?

Tilføjet: Jeg endte med at løbe først, og så bliver kagen til aftenens dessert. Føles også mere rigtigt på den måde!

ETA: I ended up going for the run, and then the cake will be dessert for tonight. It feels more right that way!