Nej, denne gang handler det ikke om løb (selvom det stadig går godt), men om ben! Et stk. plastikben for at være helt præcis. Lige siden jeg begyndte at designe sokker, har jeg drømt om at eje sådan en forstørret barbiekropsdel (det ligner den helt ærligt), og i dag var jeg heldig! På vej på weekendens sædvanlige storindkøb kom vi forbi en dametøjsforretning med ophørsudsalg, hvor udsalget også gik på giner mv. Så resten af indkøbsturen foregik med et dameben under armen, til stor glæde for mig.

Det bliver godt at være i stand til at fotografere sokker til opskrifter uden at skulle krumbøje sig fuldstændig i forsøget.

No, it’s not about running this time (though my running still moves forward, excuse the joke), but about legs. One piece of plastic leg to be precise. Ever since I started designing socks, I have wished for a dummy leg to display them on, and today I was lucky. On our weekendly shopping walk, we passed a ladies wear with a closeout sale, where the sale included dummies of all sorts. The rest of our shopping trip, I had a overlarge barbie leg under my arm, which entertained both me and passers by, I suspect.

It will be good to be able to take pictures of socks for patterns without twisting my own poor body in the effort.