På to år kan der ske utrolig meget. For eksempel er det næsten to år siden, at jeg skrev denne post for at byde MM velkommen til livet i familien (og på bloggen), og så sidder jeg og skriver dagens post i dag. MM er to i dag! Det har været festligt og dejligt og hyggeligt og lige nu slappes der af i sækkestolen med Rasmus Klump på dvd’en.

Jeg bruger stilletiden til at fundere over, at min dejlige søn nu er to år gammel. Jeg synes tiden løber hurtigt, men hvor er jeg glad for at få lov til at opleve den, se udviklingen og de store spring af forståelse og evner han tager, både dem i de seneste to år, og dem der kommer.

Tillykke min skat, du er mors fræksak og kildefisk, charmør og viljefaste dreng, og jeg elsker dig helt ud til de (chokoladekagesnavsede) lillefingre.

 

Two years can change much. For example is it almost two years since I wrote this post to welcome MM to the world and the blog, and now I am writing this post today. MM is two years old today! It has been a joyful, lively and wonderful celebration and right now the main person is relaxing after a hard day’s play in the bean bag chair with Rasmus Klump (a Danish wonderful child friendly cartoon) on the dvd.

I am using the quiet time to ponder that my wonderful son now is two years old. I feel that the time is running, but at the same time I am joyful and happy to be able to experience the turning of time, to see the development and the great leaps of understanding and abilities that he’s taking, in the past two years and in the years to come.

Congratulations my darling. You are mommy’s teasling and ticklefish, charmer and stubborn boy, and I love you right out to the (chocolate cake covered) little fingres.