Efter tragedien med Hvirvelstrømmen har jeg haft brug for en lille strikkepause, og så er det jo meget passende, at jeg startede et nyt syprojekt op i weekenden (shyyy, det gælder ikke som et nyt projekt i bunken… det er jo ikke strik!). Jeg havde været i Lyngby en tur og var uforvarende kommet til at gå ind hos Speich Design… faaaaarligt sted, når man har penge på kontoen og trænger til afspredelse. Det blev til nogle papskabeloner, en patchworklimstift (genial opfindelse) og lidt ekstra stof som supplement til hjemmelageret.

Lørdag aften, da MM var blevet puttet, gik jeg i gang med stofbunker, saks og store planer. En hel del timer senere (ahhh, at være natteravn… det er for længe siden sidst) havde jeg 96 firkanter betrukket med stof og klar til at blive syet sammen i hånden. Jeg er nu færdig med de første 4 rækker, dvs. en tredjedel af tæppet, så det går skam fremad. Jeg aner stadig ikke, hvordan jeg skal bære mig ad med at quilte det, men den tid, den sorg. Det er i hvert fald hyggeligt at sidde og sætte de små stykker sammen lidt af gangen.

After the tragedy that is my Hvirvelstrøm cardigan, I have been in need of a break from knitting, which makes it very appropriate for me to have started a new sewing project this weekend (shyyyyshh, it doesn’t count as a new project in my pile… it is not knitting!). I had been to Lyngby and had wandered into Speich Design… dangerous place if you have money to spend and need a little fabric fix. I came out having purchased some patchwork cardboard pieces, a fabric glue for patchwork (really brilliant little thing) and some additional fabric to supplement the home grown stash.

Saturday evening, after MM had been tucked in, I started playing with fabric, sissor and great plans. Some hours later (oh the glory of a night time session… too long has it been since last) I had 96 squares covered in fabric and ready for assembly by hand. I have now finished the first 4 rows, which corresponds to a third of the blanket, so there is progress. I still have absolutely no idea about how to quilt it, but I’ll climb that hill when I get to it. At least it is very relaxing to sit down and pieces the little squares together one by one.

I må undskylde det halvdårlige billede af, hvordan planen for tæppet er… det er svært at tage gode billeder kl. 2 om natten!

Sorry about the bad picture of the overall plan for the blanket… it is hard to take good pictures at 2 am!