Det har været en skøn, og lang, weekend. Jeg har været i Berlin og tanke kultur og hygge med min mor. Så er man bare helt klar til at takle hverdagen med de mange små sysler (nå ja, og arbejde) igen.

Det er blevet juleagtigt på den hvide og kolde måde udenfor (det sner kraftigt), så det er vel passende, at jeg har syslet med hemmeligheder til en pakkekalendergave her til aften. Det bliver godt, synes jeg, og så er det vel på plads at vise et lille bitte glimt.

It has been a long and wonderful weekend. I have been to Berlin with my mother and have returned full of culture and enjoyment, which gives more than enough energy to tackle the many small things (oh well, work too) that everyday life brings.

The weather seems determined to have some holiday spirit in the white and cold mode (it is snowning), so I guess it is fitting that I have been crafting a little secret gift for an advent calendar. I am very pleased with how it is turning out, so I guess I can afford a sneak peek.