Nogle gange undre det mig, at jeg kan falde i den samme (strikke)fælde igen og igen. Jeg startede på julegaven til den ældste nevø i god tid og havde gode intentioner om at følge med i Lena’s tempo. Men “Biler” (ravelry link) blev af den ene eller den anden grund lagt lidt til side og fik kun en pind i ny og næ (det var inden jeg forsøgte mig med delvis monogami-strikning). Nu er problemet jo så bare, at vi ser ham d. 30. og der skal sweateren jo helst være færdig!

Med en indsats i spurtstrikning har jeg nået et ærme her i den sidste uge med arbejde. Nu er der så ferie, men jo også lige en juleaften med alt det dertilhørende. Mon jeg når det?

Sometimes I wonder at myself, thinking how on earth I manage to walk into the same (knitting) trap again and again. I started the knitting related Christmas gift for my oldest nephew in really good time and had all the intentions to follow Lena in her speedy knitting. But “Cars” (ravelry link) was somehow put aside (I can’t remember why – probably short attention span and pretty yarn beconning in other projects) and only occationally got knitted on. Now the problem presents itself, as we will see him again on the 30th and the sweater needs to be finished by then!

After a week of focused (almost) knitting, I’ve managed a sleeve, and that was while working. Now I’m on official vacation, but on the other hand a Christmas Eve with all the trimmings is near at hand. I wonder if I’ll make it?