Det er dejligt at have tid til at nusse sig færdig med nogle af de ting, der har ligget i gemmerne på det sidste. En af tingene er opskriften på dette sæt bestående af fingerløse handsker og en halsedisse. Den sidste detalje (ordentlige billeder) faldt på plads tidligere på ugen, og nu kan jeg så fejre weekenden med endnu en ny opskrift i porteføljen.

It is wonderful to have time enough to tink around and finish some of the things that have been hiding in the corners. One of these is the pattern for this set of a cowl and a pair of fingerless gloves. The last detail (some proper pattern pictures) fell into place earlier this week, and thus I’m able to celebrate the weekend with another new pattern for the portfolio.

Mønster/Pattern: Cymatics (Ravelry link)

Cymatics er studiet af bølgefænomener. Det er typisk studiet af de fysisker mønstre, der produceres når lydbølger rammer et medie. Jeg har oversat dette til de bølgeformer, man kan opnå ved at bruge et kært og kendt medie, nemlig garn.

Cymatics is the study of wave phenomena. It is typically associated with the physical patterns produced through the interaction of sound waves in a medium. I’ve translated this into waves acting upon a different medium, yarn, and the Cymatics set is the result.

Størrelser/Sizes: S (M) L for de fingerløse handsker og M/L for halsedissen, men der er gode anvisninger på at ændre størrelsen af halsedissen / S (M) L for the fingerless gloves and M/L for the cowl, but with advice on how to change the size of the cowl.

Garn/Yarn: 100-110 g MacKintosh Iona Fingering (400 yards = 110 g) eller lignende / 100-110 g MacKintosh Yarns Iona Fingering (400 yards = 110 g) or similar

Pinde/Needles: 3mm

Sprog/Languages: Engelsk og dansk (tilgængelig fra samme link) / English and Danish (both are available from the same link)

Pris/Price: 30 Dkkr