Jeg tror, at jeg altid vil vende tilbage til Grønland. Igen og igen og igen. Naturen og lyset fascinerer mig uendeligt. I løbet af vores to ugers, ganske vidunderlige jule- og nytårsferie, tror jeg, at jeg hver eneste dag sagde “hvor er her dog smukt”. Og jeg mente det, hver eneste dag.

Nu er hverdagen her så igen, både på det rigtige job og på strikkejobbet. Men jeg savner Grønland, sneen og hyggen med familien. Til gengæld har jeg en masse skønne minder og gode billeder, som familiens kamerabærende medlemmer har forsynet mig med. Det er nu heller ikke dårligt.

I think I’ll always go back to Greenland. Again, and again, and again. The nature and the light fascinates me continually. During the two weeks of our absolutely wonderful Christmas and New Year vacation, I think I said “gosh, it’s so beautiful” every single day. And I meant it, every single day.

Now we’re back, back at home, back at work (both the real one and the knitting one). But I miss Greenland, the snow and being with all my family. The silver lining is the many happy memories and beautiful pictures, which the camera wielding members of the family kindly have given me a copy of. And that, my friends, is a rather good silver lining.

view1

herhut

santa

windy

Jeg håber, at alle jer derude også har haft en vidunderlig jul og en rigtig godt og smukt nytår. Jeg glæder mig til, vi ses rundt omkring i blogland og i den virkelige verden i løbet af 2014.

I hope all of you out there have had a wonderful Christmas and a beautiful and happy New Year. I look forward to seeing you out and about in the world of blogs and in real life in 2014.

new year