Nytårsforsæt går vist aldrig helt af mode (selv når man er nået ind i årets tredje uge), men jeg holder nu mere af at tænke på dem som ønsker (så er den risikerede skyldfølelse også mindre). Især, når jeg har så mange, at det med sikkerhed ikke er dem alle, der kan nå at gå i opfyldelse. Men jeg vover nu alligevel pelsen og fortæller lidt om dem, der har med mit kreative liv at gøre:

Resolutions for the new year will probably always be a thing, but I would like to think of them as wishes (that also implies I don’t have to feel bad, when they don’t come true). Especially as I have rather a lot of wishes, so many that they probably won’t all make it to fruition during the year. But I’ll still make a little list here of the craftier ones:

  1. Blogge en gang om ugen – ok, det er vist nærmest et nytårsforsæt / Blog once a week – ok, this one is more of a resolution
  2. Fokusere mere på mine design og udgive flere opskrifter / Focus more on my design work and publish more patterns
  3. Gennemgå (nogle af) mine gamle opskrifter og få dem opdateret og gjort pæne og fine / Work through (some of) my old patterns and update them and make them pretty
  4. Lave strikkede og broderede bryllupsgaver til et yndlingsfamiliemedlem (wheeeeee) / Make wedding presents (knit and embroider) for a favorite family member (wheeee)
  5. Sy og quilte et patchwork sengetæppe til vores egen dobbeltseng (gulp!) / Sew and quilt a patchwork bed spread for our king size bed (yikes!)
  6. Designe og udgive et lille ebogshæfte (!) / Design and publish a small ebook collection (!)

Der er flere ting, der gemmer sig i nogle af punkterne, men det er jo det, som det kommende års blogposter skal handle om. Jeg er allerede godt i gang og glæder mig over alt det gode, der allerede er sket. Og så kunne jeg ikke lade være med at proppe et billede af mit yndlingsdesign fra sidste år ind i blogposten. Hvis bare alle designs endte lige så godt (det er også et ønske, men nok mindre sandsynligt) 🙂

Several of the items above are combinations of multiple things, but that is precisely what the blog is going to be about during the next year. I already feel like it’s going well, and I’m enjoying all the good things, which have already happened. And as a finish, I couldn’t help myself, but had to repost a picture of my favorite design from last year in this post. If all designs went as perfectly as that (this could be another wish, but I think the odds for that one are slim) 🙂

rav orion