Årets første projekt er færdiggjort. Et par sokker der har gemt sig nederst i strikkekurven siden juni… For en passioneret sokkestrikker må det da være det helt rigtige at starte med. Og så kan jeg også begynde mit lager ind/ud regnskab med stil.
Opskrift: Sock-wise, af egen opfindelse
Materialer: 64 gram Opal Uni farve 1415
Pinde: 3mm
God/grel? Tja, det var et forsøg, hvor jeg afprøvede flere forskellige detaljer… nogle af dem vil nok blive brugt igen, andre måske ikke. Men alt i alt er jeg rimelig godt tilfreds.

The year was not old before I had the first finished object. It’s a pair of socks that have been lying in the bottom of the knitting basket since June… and as a passionate sock knitter this has to be the perfect thing to start the year with. Plus it starts of the new stash account in style.
Pattern: Sock-wise, my own design
Materials: 64 grams of Opal Uni, colour 1415
Needles: 3mm
Hot/not? Well, they were actually a test of several different details… some of them might be used again, some probably not. But in total I’m quite satisfied.