Jeg leger med mit første babytøj design… det går både op og ned, men nu er jeg blevet færdig med den første gennemkørsel af Verdandi (opkalt efter en af nornerne i nordisk mytologi). Jeg er blevet opmærksom på en anseelig mængde ting, der skal ændres i opskriften… men alligevel er det rart at have strikket den igennem første gang.
I hvert fald skal den på pindene snart igen, denne gang med en tilpasset overdel, knaphuller (tænk at glemme det) og lidt andre småtilpasninger.
Der er gået 89 gram garn (Gepard Cash-soft) til den, men andre detaljer må vente til opskriften er færdig.

I’m playing with designing baby clothes for the first time… there are ups and downs, but for now, I’ve finished knitting the first version of Verdandi (named for one of the nornes in the Nordic mythology). I’ve found a host of things to change in the pattern… but still it feels very good to have completed a knit-though.
Anyway, it will soon be on the needles again, this time with a changed upper part, button holes (yes, it is possible to forget those) and some other alterations.
I’ve used 89 gram yarn (Gepard Cash-soft) for this version, but other details will have to wait until the pattern is done.