p4047102Det er måske ikke helt tidssvarende at strikke tykke, hyggelige sofasokker lige når foråret brager igennem, men på den anden side, sokker er jo altid godt. De seneste fra mine pinde, er de første, jeg har strikket fra tåen og op. Det er nu en sjov metode, og jeg føler mig ret sikker på, at det ikke bliver sidste gang, at jeg gør på den måde.

Maybe it’s not the perfect timing to finish some thick cozy couch socks just as the spring blasts through with sunshine and clear blue skies, but on the other hand, socks are always good. The lastest pair fallen from my needles are the first I’ve ever knitted from the toe up. It’s a fun way to do it, and though nothing can seperate me from my love for knitting top-down socks, I’m certain that I’ll knit like this again.

Mønster/Pattern: Cozy Couch socks (my own)

Materialer/Materials: Kaffe Fassets Regia 6 trådet i caribbean og Drops Karisma. I alt 87 gram (så er der også til håndledsvarmere). Knitted in Kaffe Fasset’s Regia 6-fädig, colourway caribbean and in Drops Karisma. A total usage of 87 gram (I have left-overs for fingerless mittens).

Pinde/Needles: 3½ mm strømpepinde. 3½mm DPNs