Nogle gange kommer tvivlen kort tid efter påbegyndelsen af et projekt. Er det det rigtige mønster? Er det det rigtige garn? Er det de rigtige pinde? Kommer jeg til at kunne lide/bruge det færdige projekt?

Umiddelbart vurderer jeg, at tvivlen også bliver større, hvis man har særlige følelser overfor en del af projektet, for eksempel garnet… især hvis det er ens eget håndspunde. Jeg tror nu, at det er det helt rigtige mønster, nemlig Heartland Lace Shawl (Ravelry link) af Evelyn A. Clark. Men jeg er mere i tvivl om, hvorvidt jeg har startet på den rigtige pindestørrelse…

Jeg må vist hellere strikke lidt videre og tænke lidt mere.

heartland-alpaca1

Some times you begin to ponder quickly after the cast-on of a project. Is it the right pattern? Is it the right yarn? Is it the rigth size needles? Will I like/use the finished project?

I think the doubt and ponderings increase if you have special feelings for a part of the project, for example the yarn… especially if it is your own handspun. In this case I think I have managed to find the perfect pattern, the Heartland Lace Shawl (Ravelry link) by Evelyn A. Clark. But I’m doubting whether I have started on the right size needles…

I better knit af few more rows and ponder it a bit more.