A wee bonnie monsterDer er kommet et monster til huse… et meget, meget kært et af slagsen. Jeg er blevet færdig med den første strikkede bamse (eller hvad man nu skal kalde sådan en) nogensinde, og jeg er vild med den. Hun hedder Nessie og er en meget sød Loch Ness frøken. Hun er egentlig til MM, men lige nu ved jeg ikke om jeg kan få migselv til det.

Det er et udfordrende, men også meget sjovt mønster at strikke. Det mest tidskrævende/svære var at samle masker op til lufferne, men hvis man gør det som anbefalet bliver det færdige resultat også virkelig flot.

Hello! Do you know where I can find my loch?Jeg har strikket hende i Malabrigo Worsted, der er et enkelttrådet garn, hvilket godt kan ses på det færdige arbejde, for det vrider sig. Der er en tydelig bias, men til et legetøj synes jeg ikke det gør så meget. Faktisk gør det bare hende mere levende at se på.

We have a monster in the house… a very, very cute monster, that is. I have finished the first knitted soft sculpture (or whatever you call such a creature) ever, and I’m head over heels crazy about it. Her name is Nessie and is a very sweet Loch Ness miss. She is inteded for MM, but at the moment I don’t know if I can make myself “part” with her.

It is a challenging, but also ver fun pattern to knit. The most time consuming/difficult part was to pick up the stitches for the flippers, but it is worth the fiddling as the finished result is really pretty.

I’ve knitted Nessie in Malabrigo Worsted, which is a single ply yarn, and that is obvious in the finished product as it has a clear bias. But for a toy it doesn’t matter that much, I think, it actually makes her seem more alive.

Ah'm a wild oneMønster/Pattern: Loch Ness Monster (Ravelry Link) af Hansi Singh. Ændringer: strikkede spidsen af halen som i-cord og lod være med at strikke horn. Changes: knitted the tip of the tail as an i-cord and omitted the horns.

Materialer/Materials: 36 gram Malabrigo Worsted (30 g Cabernet + 6 g Red Java), bamsefyld og noget strømpegarn til øjne / fiberfill as stuffing and a bit of sock yarn for the eyes.

Pinde/Needles: 3½mm

God eller grel?/Hot or not? Tja, jeg er i hvert fald forelsket. Jeg skal nok tage mig sammen for at give hende videre, men det er nok det værd, for jeg tror MM bliver glad. I adore her. I’ll have to take a deep breath to pass her on, but I will, because I think MM will be very happy to play with her.