I hvert fald er der mange sokker på mine pinde for tiden, og heldigvis er det også blevet til et par færdige. Det er kommende julegaver, sådan bare for at være i helt vildt god tid. Først er der den nyeste sok i min sokkeklub hos MacKintosh Yarns.

At least it seems like it here. There are quite a few socks on the needles at the moment, but luckily I also have finished a couple of pairs. They are for Christmas gifts… just to be in really good time. First up the newest sock from my sock club for MacKintosh Yarns.

EnclosedMønster/Pattern: Enclosed (Ravelry link). Lige nu er mønsteret kun for medlemmer af sokkeklubben, men det bliver frigivet til resten af de strikkelystne senere. As of this moment the pattern is just for members of the sock club, but it will be released to the general knitters later.

Materialer/Materials: MacKintosh Yarns Chubby Sock, 116 g

Pinde/Needles: 3,25mm rosentræ strømpepinde/rosewood DPNs

God eller grel?/Hot or not? Jeg havde et gevaldigt bøvl med at få mønsteret til at gøre, som jeg havde forestillet mig i mit hoved, men det lykkedes til sidst og jeg er rigtig glad for resultatet. Som et ekstra plus, er jeg helt vild med både garnet og farven på det. Skønt at strikke med. I had a good deal of trouble getting the pattern to do as I had envisioned, but in the end I finally managed it and I’m very happy with the result. As an added bonus I love the yarn and the colour of it. Definetely a wonderful knit.

p4177192Det andet par sokker i denne omgang er et forsøg på et design til herresokker. Mønsteret er desværre ikke så tydeligt i multigarnet, så jeg overvejer om ikke der skal strikkes endnu et par bare i ensfarvet garn.

The other pair this time round is an attempt to design a sock suitable for a man. The pattern isn’t quite as clear in the marbled yarn as I had hoped, so I am thinking about knittin another pair, this time in a solid colour.

Mønster/Pattern: Ridge Rib socks (flere billeder på Ravelry/more pictures on Ravelry)

Materialer/Materials: Lane Cervinia strømpegarn (coop’s det bedste), 100 g

Pinde/Needles: 3mm strømpepinde/DPNs

God eller grel?/Hot or not? Jeg er ikke selv helt tilfreds, synes godt at mønsteret kunne have været tydeligere. Men Magen har kigget glubsk på dem et par gange og udtalt, at de da var fine, så om ikke andet har jeg vist ramt et acceptablet herre-sokke-mønster. I’m not perfectly happy myself, I could have wished for a clearer pattern. But the Mate has had his eyes on them for a while and told me more than once that they look good, so I guess I’ve hit an acceptable on the mens-sock-scale.