malabrigo swayI år er året for luksussokker… i hvert fald for mig, for jeg har givet mig selv lov til at købe lækkert, smukt, blødt (og dyrt) strømpegarn og strikke strømper af det… strømper til mig selv! Det er en vidundelig ting at give sig selv lov til at strikke med de skønne materialer, og jeg synes også, at det kan mærkes på sokke-striknings-ivrigheden. I hvert fald er jeg lige blevet færdig med par nummer 8 i år. Er begyndt at spekulere på, hvor mange det mon bliver til i alt i år.

This year is the year for luxury socks… at least it is for me as I have given myself permission to buy gorgeous, beautiful, soft (and dear) sock yarn and knit socks from it… socks for me! It is a wonderful thing to indulge one self with luxury materials, and I think I can feel it in my produtiveness sock-wise. I have just finished pair number 8 this year. Have begun wondering how many pairs I’ll end up with as a total.

sway detailMønster/Pattern: Sway (Ravelry link) by Lykkefanten

Garn/Yarn: Malabrigo Sock in Turner, 64 g

Pinde/Needles: 2½ mm

 God eller grel?/Hot or not? De er vidunderlige. Jeg er rigtig selvglad for mønsteret ,og garnet er noget af det skønneste jeg har strikket med. De vil helt sikker lide den mest fornemme skæbne for sokker – at blive slidt op af brug. They are absolutely wonderful. I am vainly happy with the pattern, and the yarn is among the most gorgeous I’ve knit with. These socks will definetely suffer the most complimentary of fates – to be worn to their death.