Tane's Leafs in white and green Matching mittens

Tanes Blade er en hue i flerfarvestrik, der er inspireret af Tane Mahuta, skovens gud i den new zealandske Maori mytologi. Mønsteret forener et enkelt design med blade, for skoven, med det traditionelle maori symbol, spiralen, der symboliserer livet og livets gang.

Mønsteret har tidligere kun været tilgængeligt som kit, men jeg er nu glad for at kunne tilbyde det som direkte download (også for folk udenfor Ravelry) via nedenstående link. Mønsteret indeholder også en opskrift på et par matchende fingervanter.

Tane’s Leafs is a hat in two-colour knitting. It is inspired by Tane Mahuta, the god of the forest in the mythology of the New Zealand Maoris. The pattern unites a simple leaf design with the traditional maori symbol, the spiral, which symbolizes life and the turning of life.

The pattern has previosly only been avaliable as a kit, but now I am happy to be able to offer it as a download (also for people outside Ravelry) through the link below. The pattern also contains instructions for a matching set of fingerless gloves.

Mønster/Pattern: Tane’s Leafs (Ravelry link)

Størrelser/Sizes: One size – huen kan justeres i størrelse ved at strikke med tyndere (tykkere) garn på mindre (større) pinde / One size – the hat is adjustable in size by knitting with thinner (thicker) yarn on smaller (larger) size needles.

Garn/Yarn: worsted weight

Pinde/Needles: 4.5 mm

Sprog/Languages: Dansk og Engelsk / Danish and English

Pris/Price: 30 Dkkr

buy Tane's Leafs now

Tane's Leafs in grey and blue