Sock yarn BSJ - front viewButtonEn lille Kr. Himmelfartsferie er godt for strikkeproduktionen. Der er blevet hygget og strikket (bl.a.) og jeg har et par småting at vise frem. Først en ægte klassiker, Baby Surprise Jacket af Elizabeth Zimmerman. Det er første gang jeg selv strikker den, men nok ikke sidste, for jeg var godt underholdt hele vejen. Derudover er det et hurtigt lille stykke strik, så man kan hurtig få brugt et par gram garn eller to.

A little holiday is good for the knitting production. It was a good time, and I got to knit quite a lot. As a result, I now have a few items to show off. First a genuine classic, the Baby Surprise Jacket by Elizabeth Zimmerman. It is the first time I knit it myself, but it probably isn’t the last, as I was well entertained all the way through. Furthermore, it is a quick little knit, so there is good opportunity to use up a few grams of stash in a quick sitting.

BSJ as knitting origamiMønster/Pattern: Baby Surprise Jacket (Ravelry link) by Elizabeth Zimmerman

Garn/Yarn: Diverse sokkegarner, bl.a. Opal Uni 4ply og Arwetta. I alt 60 g = 6% på SYOM (Sock Yarn O-Meter). / Different sock yarns, among those Opal Uni 4ply and Arwetta. A total usage of 60 g = 6% on the SYOM (Sock Yarn O-Meter)

Pinde/Needles: 3½mm

God eller grel?/ Hot or not? Jeg synes, den er rigtig sød, og forhåbentlig vil den blive godt modtaget af en lille ny piges forældre. / I think it is perfectly sweet, and hopefully it will be well received by a little new girl’s parents.