Root for Ravenclaw - front with eagleDet er efterhånden et stykke tid siden, at jeg gav opskriften på Root for Ravenclaw fri på Ravelry, men da jeg ikke selv havde strikket dem, manglede der billeder. Heldigvis var Zamama (Ravelry id) så sød at lade mig bruge hendes billeder til opskriften, og så skulle den da også vises her.

Root for Ravenclaw er den sidste af fire sokke opskrifter inspireret af de fire kollegier på Hogwarts i Harry Potters univers. Sokkerne er strikket i husfarverne og har emblemet, ørnen, og bogstavet, R, broderet på i maskesting. Du kan finde opskriften via min design side i Ravelry eller direkte fra dette link. Opskriften er kun på engelsk. God fornøjelse.

Både denne og de tre andre sokker (og mine andre designs) kan også ses ved at følge “pattern” siden her på bloggen.

It has been a while since I published the pattern for Root for Ravenclaw on Ravelry. But as I hadn’t knit them myself, I didn’t have any pictures. Luckily Zamama (Ravelry id) was very kind and has let me use her pictures for the pattern and for this release.

Root for Ravenclaw is the final of four sock patterns inspired by the four dorms at Hogwarts in the universe of Harry Potter. The socks are knitted in the house colours and shows the emblem, the eagle, and the house letter, R, both of which are embroidered on the sock with duplicate stitches. You can find the pattern through my design page at Ravelry or directly from this link. The pattern is only in English. Happy knitting.

This and the tree other socks (and my other designs) can also be found by following the “pattern” tab in the header of this blog.