Selvom fokus er på sokker sådan ca. de næste 40+ uger, så strikkes der alligevel andre ting. Det er gang i lagernedbrydningen og oprydningen i igangværende projekter. Samtidig vokser bunken i gavekassen, så det er en ren win-win situation.

Though the knitting focus is set on socks for approximately the next 40+ weeks, I somehow manage to knit other things as well. Stashbusting goes forth and I slowly clear out the wips. At the same time the pile in the gift box grows, so it’s a pure win-win situation.

 Green is good for the eye

  • Green Stash-buster shawl (Ravelry project link)
  • Mønster/Pattern: Transition Stash-buster Shawl (Ravelry link) by Lykkefanten
  • Garn/Yarn: Diverse forskellige grønne rester (heriblandt 84 g sokkegarn = 8,4% til Sock-O-Meter, tjuhej hvor det går) og noget skønt hvidt uldgarn fra New Zealand til kanten. I alt 402 g. / Several different green left over bits of yarn (amongst these 84 g of sock yarn = 8,4% on the Sock-O-Meter, I am on a roll here) and some gorgeous white pure wool yarn from New Zealand for the edging. A total of 402 g.
  • Pind/Needle: 5mm
  • God eller grel/Hot or not: Der skete et uheld under vasken, så den hvide kant har fået en misfarvning… ikke så heldigt, men ikke værre, end jeg stadig kan være bekendt at forære det væk. Jeg synes, det er blevet meget godt, og det er altid godt for selvtilliden at få brændt lidt lager af. / An accident happended during the washing, so now the white edging has gotten a miscolouring … not that brilliant, but not worse than I still feel I can give it away. I think it turned out very well and it is always good to burn though some stash.