Hvorfor skal sokker i et par altid være ens? Det skal de heldigvis heller ikke, og jeg kan rigtig godt lide at strikke sokker, som er et par, men som ikke er identiske. Nogle gange vender jeg snoningerne forskelligt på de to sokker, andre gange kommer det af striberne.

Why do socks always have to be the same? Luckily they don’t, and I really really like to knit socks that are a pair, but not identical. Some times I flip the cables from one socks to the other, other times, it all comes down to the stripes.

 Fraternal socks rock Heel to heel and stripe to stripe

  • Stripey Fraternals, # 7 (Ravelry project link)
  • Mønster/Pattern: Min egen grundopskrift, dog denne gang med indtagninger på skaftet så de sidder bedre til / My own basic recipe, this time with decreases on the leg for a better fit
  • Garn/Yarn: Filcolana Arwetta, col. 954, 236, 192, 70 g = 7% for Sock-O-Meter
  • Pinde/Needles: 2½mm
  • God eller grel/Hot or not: Tja, jeg har haft dem på stort set hele tiden siden de blev færdige og de er meget, meget behagelige, så helt sikkert et hit. / Well, I’ve been wearing them more or less the whole time since they were finished and they are very very comfortable, so definetely a hit.

Med dette par røg Sock-O-Meteret sørme også over de 100 %, sådan lige akkurart, så nu skal der købes lidt luksus-præmie til fruen… meeeen, nu har jeg set lyset Britt, og det bliver slet slet ikke sidste gang et o-meter er på programmet her på kanalen.

This pair boosted, ok rather edged, the Sock-O-Meter above the 100%, so I’m off to figure out what the prize should be… but now I’ve seen the light, dear Britt, so it won’t be the last time an o-meter has been spotted here on the blog.