Hexaglove palm

Hexagloves er et mønster på halvhandsker. Opskriften er navngivet efter de sekskanter (hexagoner), som selve hånden er opbygget af. De blev til under ren legen med garn og pinde, og hvis man er til modulstrik, eller har lyst til at prøve, så er de meget sjove at lave. Noro strømpegarnet gør, at hver af modulerne fremstår tydeligt, og gør strikningen spændende, da man aldrig ved hvilken farve man får til næste modul.

Hexagloves is a pattern for fingerless mitts. The pattern is named after the hexagons that the hand of the mitt is made of. The pattern was created out of pure playing with yarn and needles, and if you like modular knitting, or want to try it, this is a fun little project. The Noro sock yarn makes each of the modules stand out clearly and makes the knitting more exciting as you never know what colour you might get next.

Mønster/Pattern: Hexagloves (Ravelry link)

Størrelser/Sizes: Der er opskrift på 2 størrelser en S og en M/L, men yderligere størrelser kan opnås ved at ændre strikkefastheden. / There is given directions for 2 sizes a S and a M/L, but further sizes can be obtained by changing the gauge.

Garn/Yarn: Noro sokkegarn (kureyon eller silk garden) ca. 40 g / Noro sock yarn (kureyon or silk garden) approx. 40 g

Pinde/Needles: 3mm strømpepinde/3mm DPNs

Sprog/Languages: Dansk og Engelsk / Danish and English

Pris/Price: 35 Dkkr

buy now