Jeg er generelt en meget kuldskær person… eller det vil sige, det er jeg om aftenen. Om morgenen er jeg komplet ligeglad hvad temperaturen er, og hvad jeg har på (oftest kun t-shirt), mens om aftenen svøber jeg mig i lag-på-lag for at holde kulden fra livet. Som resultat er jeg blevet meget glad for ting til at tage på udover… sådan lige for lidt ekstra varme (har altid været tilhænger af lag-på-lag moden). Bolero, cardigan eller vest er oftest i brug, og nu er der en ny en til samlingen.

I’m a pretty cold sensitive person… or rather I am such a person in the evenings. In mornings I couldn’t care less what the temperature shows or what I’m wearing (often only a t-shirt), while in the evenings I swath myself in layers upon layers to keep the cold at bay. As a result I’ve become extremely fond of things you wear on top of one another… just for the extra layer of warmth. Bolero, cardigan or a vest is often in use, and now I’ve got a new one for the collection.

 

  • Green Vest (ravelry project page)
  • Mønster/Pattern: Hjertegarn nr. 99214 (vest med hulmønster) fra hæfte nr. 92 / Hjertegarn pattern no. 99214 from booklet 92
  • Garn/Yarn: Garnstudio Eskimo, 289 g for str/size L
  • Pinde/Needles: 7½mm jumper
  • Noter/Notes: Jeg kan ikke fordrage at strikke med så store pinde. At jeg gjorde det alligevel, skyldes kun at jeg elskede modellen jeg prøvede hos Bette Design og at farven på garnet er fantastisk. Det tog en lille måned at strikke vesten, fordi den havde ganske mange time-outs pga. pindestørrelsen, men reel strikketid er meget lille. Der mangler lige en knap eller tre, men jeg har allerede taget den i brug med en sjalsnål. Den er lige i øjet, så det var godt jeg holdt ud / I really can’t stand working on that large needles, especially jumper needles. I only did it because I fell in love with the model when I tried it on at Bette Design, and because the colour of the yarn is perfect. It took me about a month to finish it, though the real knitting time is very limited (it had lots of time-outs due to the needle size). I still need to find a button or three, but I’ve already started wearing it with a shawl pin. It’s perfect, so I’m happy I hung in there.